Тренінг з домедичної допомоги від Героя України Романа Бабича – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діти та молодь,  Діяльність,  Робота з ветеранами

Тренінг з домедичної допомоги від Героя України Романа Бабича

27 лютого 2021 року за програмою «Ветеран у громаді» психологиня ЦСПР Оксана Слєпова організувала тренінг з домедичної допомоги, який провів військовий лікар, Герой України, Кіборг – Роман Бабич. Цей мужній воїн рятував поранених у Донецькому аеропорту, Авдіївці, Водяному та інших найгарячіших точках сходу України.
Роман Бабич є сертифікованим інструктором з тактичної медицини. На тренінгу Роман розказав, як треба діяти при невідкладних станах у дітей та дорослих. Учасники дізналися, що таке ланцюг виживання; етапи серцево-легеневої реанімації; як діяти при потраплянні стороннього тіла у дихальні шляхи.
Юні учасники поділилися своїми враженнями щодо тренінгу: «Було дуже круто та цікаво. Тема актуальна і зараз, і на майбутнє, адже батькам все це треба знати. Дякую! Тренер – чудовий. А організатор Оксана Слєпова, як завжди, на висоті!”
«Ми сьогодні навчились, як правильно допомогти людині, коли вона втратила свідомість, як допомогти дитині або дорослій людині так, щоб і собі не зашкодити».
«Сподобалося заняття. Ви, як завжди, готуєте заняття для дітей та підлітків, які є надважливими саме у цей час, йдете у ногу з часом. Завжди реагуєте на те, що актуально саме сьогодні. Багато цінної інформації. Роман цікавий тренер, любить дітей, добре з ними контактує. Були, як завжди, смачні кексики до чаю». «Дякуємо Роману та Оксані Слєповій». Ми отримали багато корисної інформації». «Дякуємо за запрошення і проведений з максимальною користю час». «Дякуємо, нам дуже сподобалося. Вдома є книга про надання першої допомоги, але коли пояснює спеціаліст – це набагато краще і більш зрозуміло». «Мені дуже сподобалося! На тренінгу нам все показували, розповідали і найголовніше, що нам дали можливість все це зробити на практиці». Це було дуже цікаво і корисно!»

image_pdfimage_print