Релакс-суботи в Києво-Святошинському ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Робота з ветеранами,  Сімейне коло

Релакс-суботи в Києво-Святошинському ЦСПР

У цьому році регулярно відбуваються релакс-суботи для ветеранів та членів їхніх сімей. Ми вже писали про творчі майстер-класи, у тому числі ті, які проводили самі ветерани для своїх побратимів, про заняття з вінг-чунь та фізичну реабілітацію. Але, незважаючи на погоду, були і такі релакс-суботи – з виходом на природу, корисними вправами, веселощами та розвагами у засніженому лісі.

Густий і легкий сніг, тихий ліс, хороший настрій, гарячий чай та кава – все поєдналося у цей день і створило чудову атмосферу.
Для початку – ближче між собою познайомилися за чашкою кави. Щоб зняти втому та розігріти м’язи, зробили вправу «Ключ» за методикою Алієва. Дітлахи миттєво опанували санчата, на яких спускалися з гірки та вчили старших, як це робиться. Батьки довго вагалися, а потім спробували, і вже їх не можна було відірвати від цієї розваги. Сміху і позитивних вражень – море!

Їли бутерброди, пили запашний трав’яний чай з медом та малиною, спілкувалися, дихали свіжим повітрям, планували заходи на подальше, фотографувалися на фоні зимового лісу, ділилися враженнями від відпочинку.

А ще був веселий захід для родин ветеранів до Дня всіх закоханих.

Різноманітні цікаві та пізнавальні змагання між чоловіками та жінками, вікторини, виготовлення вітальних листівок. Всі були в захваті.
Суботні реабілітаційні заходи відбуватимуться і надалі. Слідкуйте за нашими оголошеннями.

image_pdfimage_print