У Боярці стартувала програма “Канікули з користю” для дітей ветеранів – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Робота з ветеранами,  Сімейне коло

У Боярці стартувала програма “Канікули з користю” для дітей ветеранів

1 червня 2021 року до Міжнародного дня захисту дітей у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення стартувала програма “Канікули з користю” для дітей ветеранів. З дітьми працювали психолог Оксана Слєпова, соціальний працівник Оксана Скарженюк та заступник директора Ольга Драч. 

Діти та підлітки взяли участь у веселому тренінгу на знайомство, дізналися багато цікавого один про одного, знайшли однакові вподобання та спільні риси характеру зі своїми новими друзями.

Потім діти пішли на позитивну й драйвову руханку до парку Перемоги, де на них уже чекала Dance та Fitness тренерка Дар’я Герасимець. Заняття перетворилося на справжнє танцювальне змагання.

Коли діти повернулися до Центру, вони одразу потрапили на цікавий творчий майстер-клас з виготовлення квітів з цукерок, який провела дружина ветерана Катерина Мельник.

На завершення першого святкового дня «Канікул з користю», діти ветеранів отримали морозиво й цукерки, які їм люб’язно надав депутат Боярської міської ради, підприємець Андрій Арчаков.

image_pdfimage_print