Зустріч ініціативної групи від Боярської громади з представником МОМ – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Проєкти

Зустріч ініціативної групи від Боярської громади з представником МОМ

Представництвом Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) в рамках проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджує Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу  було оголошено конкурс, метою якого є сприяння Уряду України у наданні допомоги ветеранам конфлікту на сході України та їхнім родинам задля ефективної реінтеграції до цивільного життя, а також активної участі в соціально-економічному розвитку громад.
Навколо Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення згуртувалася  ініціативна група у кількості 16 чоловік, у складі якої об’єдналися представники громадських організацій учасників АТО м. Боярка, внутрішньо переміщені особи, представники міської влади, психологи.
12 березня 2019 р. відбулася перша зустріч ініціативної групи з представником Міжнародної Організації з Міграції Анною Єрьоміною, яка розповіла про завдання організації, про роботу з ветеранами; познайомила детальніше з умовами конкурсу, відповіла на запитання присутніх. Зустріч продемонструвала, що команда від Боярки налаштована на плідну роботу. Прозвучало багато нових ідей, обговорювались заходи, які можна було б провести силами ініціативної групи.
Залишається сподіватися, що нашій громаді буде надана фінансова підтримка. Про результати конкурсу ініціативна група дізнається вже на початку квітня.

image_pdfimage_print