ЦСПР долучився до міських та районних заходів із вшанування пам’яті захисників України у Другій світовій війні – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Підтримка й турбота,  Соціальна активність

ЦСПР долучився до міських та районних заходів із вшанування пам’яті захисників України у Другій світовій війні

6565

Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення долучився до міських та районних заходів із вшанування пам’яті захисників України у Другій світовій війні. До Дня пам’яті та примирення 8 травня 2017 року у парку Перемоги в м.Боярка відбулося вшанування полеглих ветеранів війни. Панахиду за полеглими воїнами відслужив настоятель Свято-Покровської парафії УАПЦ митрофорний протоієрей Димитрій Присяжний. Присутні поклали квіти до Обеліску слави, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні й АТО та пам’ятнику воїнам-інтернаціоналістам. В рамках заходу відбулося відкриття «Фотосушки»: виставки фотографій наших земляків, які зі зброєю в руках захищали нашу Батьківщину на фронтах Другої Світової війни та під час бойових дій в зоні АТО.

А 9 травня на День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у парку Перемоги відбулася урочиста хода, організована керівництвом Києво-Святошинського району.

ё1

72-гу річницю Перемоги відзначили надзвичайно тепло, патріотично та емоційно. На урочистостях були присутні голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова, голова райради Вадим Гедульянов, заступник голови РДА Михайло Лєзнік, військовий комісар району Олег Гончарук, голова Києво-Святошинської ради ветеранів війни, праці та Збройних сил України Анатолій Пастовенський, Боярський міський голова Олександр Зарубін.

18342040_1290816884365573_1269814840388611533_n

Вони взяли участь в урочистій ході разом із ветеранами, учасниками АТО та іншими жителями району та поклали квіти до монументу Перемоги, віддавши шану тим, хто у роки Другої світової війни боровся за Україну. Колону очолювали вихованці ліцею імені Івана Богуна. Працівники Центру привітали громадську організацію «Боярська міська організація інвалідів війни, Збройних сил України та учасників бойових дій» (голова Нурищенко Володимир Адрійович) та «Боярську міську організацію ветеранів війни та Збройних сил України» (голова – Хоменко Лідія Леонтіївна).

image_pdfimage_print