Участь фахівців ЦСПР у заходах із вшанування ветеранів у Нових Петрівцях – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Виїзна робота,  Діяльність,  Робота з ветеранами

Участь фахівців ЦСПР у заходах із вшанування ветеранів у Нових Петрівцях

8 жовтня 2021 року фахівці Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення та делегація боярських ветеранів взяли участь в урочистостях з нагоди державного свята Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці. Заходи мали на меті вшанування переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни, Героїв Майдану, Героїв Небесної сотні, Героїв АТО/ООС. Вшанування відбувалися в Національному музеї-заповіднику “Битва за Київ у 1943 році”, що в Нових Петрівцях Вишгородського району.

Спеціалісти ЦСПР підготували інформаційні матеріали про діяльність Центру з надання соціально-психологічної допомоги ветеранам та членам їхніх родин. Ветерани дізналися про послуги Центру, психологічну допомогу, групи, які діють на базі ЦСПР, клубну роботу тощо. Були також представлені зразки картин та виробів ветеранів, виготовлених ними під час художніх майстер-класів.

Спеціалісти ЦСПР перзентували «Книгу пам’яті» загиблих учасників АТО/ООС Києво-Святошинського району.

Присутні також змогли погортати фотоальбом, сформований за результатами фотопроєктів Центру «Сімейний портрет» та «Сімейний портрет-2».

Вичерпну інформацію про послуги та діяльність Центру отримав також голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

image_pdfimage_print