Заходи для жінок у Києво-Святошинському ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діяльність,  Сімейне коло

Заходи для жінок у Києво-Святошинському ЦСПР

До Міжнародного жіночого дня в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення (м.Боярка) відбулася низка заходів для жінок з числа вразливих категорій.

4 березня 2019 року відбувся захід для жінок похилого віку. Серед запрошених були члени клубу “Затишок”, учасниці Народного хору ветеранів війни та праці “Надія”, Боярської міської організації ” Ветеранів війни, праці, дітей війни та Збройних сил України”, ГО “Єврейська громада Боярки”, ГО “Боярське мистецьке братство”, громадяни з числа внутрішньо переміщених осіб тощо.
Гостей щиро привітала директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир. Депутати Боярської міської ради Андрій Арчаков та Олександр Слободюк висловили найкращі побажання жінкам та подарували святковий торт. Пролунали вітання від голови громадської організації «Єврейська громада Боярки» Тетяни Янковчук. Народна майстриня України Ніна Знова представила свої неймовірні картини й продекламувала зворушливі та веселі вірші. Свої твори також представив поет, член ГО «Боярське мистецьке братство» Віталій Приймаченко. Привітати гостей прийшли діти, які підготували багато цікавих виступів. Народний хор ветеранів “Надія” вразив своїм душевним співом. Пісні , танці, теплі слова привітань, подяки – все прикрашало свято.
Захід пройшов у теплій, зворушливій та дружній обстановці. Святковий день завершився чаюванням зі смаколиками. Чудовим подарунком для жінок стали святкові пряники, виготовлені власноруч дружиною учасника АТО Ларисою Білоус.
5 березня спеціалісти ЦСПР працювали з соціальними працівниками Києво-Святошинського територіального центру соціального обслуговування. Це був справжній день реабілітації та відновлення для жінок, які вкрай важко працюють з найскладнішими категоріями населення. На жінок чекала настановча бесіда психолога, оздоровча гімнастика, заняття з метафоричними картами, творчі заняття з елементами артотерапії, нейрографіка. Потім соціальні працівниці мали час для святкового спілкування між собою.
6 березня відбувся майстер-клас з малювання олійними фарбами для дружин ветеранів у рамках діяльності клубу «Крилаті». Захід відбувся за підтримки Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Художниця Анна Кшановська-Орлова, як завжди, не лише допомагала жінкам розкритися в малюванні, але й заряджала всіх позитивом і святковим настроєм.

image_pdfimage_print