Учаcть у тренінгу, присвяченому групам самодопомоги – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність

Учаcть у тренінгу, присвяченому групам самодопомоги

Директор Києво-Святошинськ0го центру соціально-психологічної реабілітації населення Ангеліна Лахтадир взяла участь у тренінгу «Підвищення ефективності груп само/взаємодопомоги», що відбувся 26-27 листопада в м.Київ.
Тренінг проводився в рамках проєкту «Групи самодопомоги як каталізатор соціальних змін для згуртування громади», що виконується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.
Під час тренінгу була можливість поділитися досвідом створення груп само/взаємодопомоги та груп психологічної підтримки у Києво-Святошинському ЦСПР, а також ознайомитись із досвідом колег із різних міст та сіл України. Такі групи діють для різних категорій населення: дружин ветеранів, для людей похилого віку, внутрішньо переміщених осіб, молоді, сімей, людей з інвалідністю тощо. Активно працюють групи Анонімних Алкоголіків та Анонімних Наркоманів. Всі вони створені з метою об’єднання громади та допомоги населенню у подоланні складних життєвих обставин.

image_pdfimage_print