Ініціативна група боярської громади вчилася працювати в команді – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Проєкти

Ініціативна група боярської громади вчилася працювати в команді

10-11 жовтня в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення (м.Боярка) пройшов тренінг із розвитку навичок комунікації та роботи в команді для Ініціативної групи боярської громади у рамках проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджує Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Тренери – від ГО «Інша Освіта» – Реваз Татеїшвілі та Каріна Фурса.

Від Боярської громади участь у тренінгу взяли учасники Ініціативної групи та активні партнеру «Громадський простір» – ветерани, вимушено переміщені особи, спеціалісти, які працюють з учасниками АТО/ООС, волонтери, активісти.

Учасники тренінгу опановували ефективні способи комунікації, навчилися розрізняти факти та інтерпретацію. Дізналися про ролі в команді та принципи балансування ролей по Белбіну.

Набули навичок робочої етики, вибудовування очікувань, розподілу обов’язків, моніторингу виконання. Відпрацювали базові інструменти підтримки залученості команди до роботи: особисту мотивацію, спільну мету та спільні цінності.

image_pdfimage_print