Виїзна зустріч з жінками учасників АТО в с.Петрівське – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Сімейне коло

Виїзна зустріч з жінками учасників АТО в с.Петрівське

Skrytskyj
Анатолій Петрович Скрицький

27 листопада 2015 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення зустрілися з жінками учасників АТО села Петрівське. Від Центру реабілітації населення були присутні психологи Ганна Яценко, Надія Величко та соціальний педагог Андрій Коваленко. Від Києво-Святошинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – соціальний працівник Наталія Євницька.

Зустріч відбулася у школі села Петрівське. Були присутні дружини учасників АТО – тих, хто служить зараз і тих, хто вже вдома. Участь у спілкуванні взяв Анатолій Скрицький, захисник Донецького аеропорту, депутат Києво-Святошинської районної ради. Анатолій Петрович розповів жінкам про свій бойовий досвід та досвід повернення до мирного життя, закликав їх бути терплячими та з розумінням ставитися до складного психологічного стану своїх чоловіків. Спеціалісти ЦСПР поінформували про послуги Центру, роздали інформаційні листки, дали психологічні поради.

image_pdfimage_print