Майстер-клас з розмальовування гільз – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Вразливі категорії,  Діяльність,  Сімейне коло

Майстер-клас з розмальовування гільз

7 серпня у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відвідувачі затримались допізна. За допомогою майстринь Наталії Павлушинської та Ольги Колле ми розмальовували та декупажували гільзи, привезені з зони бойових дій. Мета заходу полягала в тому, щоб нанести прояви мистецтва на предмети, які мають військове походження. Цей майстер-клас є продовженням акції “Від війни до миру”, яка щорічно проходить у центрі реабілітації.
Під час роботи була можливість познайомитися, поспілкуватися, обмінятись думками, спогадами, адже учасниками заходу були також дружини та матері ветеранів війни на сході України. Творчі заняття завжди допомагають розслабитись, зняти напругу, відпочити, здружитись. Нам це вдалося. Домовились про наступні зустрічі.
Захід проходив за проєктом боярської громади “Громадський простір”, що реалізується за підтримки Міжнародної організації з міграції та Європейського Союзу, а також за проєктом “Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення в Україні” за підтримки Данського Червоного Хреста.

image_pdfimage_print