Проєкт «Вшануймо героїв» продовжується – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Робота з ветеранами

Проєкт «Вшануймо героїв» продовжується

8 травня 2021 року за спільним проєктом Києво-Святошинського ЦСПР та учасників АТО/ООС «Вшануймо героїв» було проведено підготовчі роботи та встановлено прапори на могилах загиблих героїв на кладовищах Боярської територіальної громади.
Ветерани встановили прапори на могилах Героїв Небесної Сотні Віталія Васільцова (с.Жорнівка) та Ігоря Бачинського (с. Перевіз), які загинули в лютому 2014 р.За сприяння волонтерів була також організована присутність бабусі сироти Ігоря Бачинського, яку доставили цього дня на могилу онука.
У селі Дзвінкове було встановлено прапор на могилі Олега Логвиненка, який загинув у 2016 році під час російсько-української війни на сході України. Під час урочистого підняття прапору були присутні мама та брат Олега Логвиненка. З цієї родини на фронт пішли 3 сини, один із яких загинув.
Біля всіх трьох могил присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, поклали квіти, згадали життєвий шлях мужніх воїнів.
Ветерани Боярки доклали значних зусиль, щоб старанно і з душею реалізувати проєкт: вклали свій час та матеріальні ресурси, щоб вшанувати пам’ять загиблих побратимів.
Велика подяка за роботи з виготовлення та встановлення прапорних щогл ветерану, депутату міської ради Андрію Назаренку, ветеранам Андрію Горчинському та Сергію Вацку. А за допомогу у встановленні прапорів – начальнику боярського Військово-облікового бюро Володимиру Сікорському, ветеранам Юрію Жуку, Юрію Васьковському, В’ячеславу Каяку, Олександру Лахтадирю та волонтерам – Тамарі Морозовій та Сергію Цимбалюку. Від Києво-Святошинського ЦСПР безпосередню участь у проєкті взяли директор Ангеліна Лахтадир та фахівці Центру.
Синьо-жовті прапори урочисто майорять над могилами загиблих як символ відданості та жертовності героїв, що поклали своє життя за свою націю та Українську державу. Проєкт продовжується…

image_pdfimage_print