Візьми професію з собою! ЦСПР долучився до проєкту – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
ВПО,  Діяльність,  Партнери, співпраця,  Проєкти

Візьми професію з собою! ЦСПР долучився до проєкту

Києво-Святошинський ЦСПР долучився до проєкту «Візьми професію з собою: навчання перукарській майстерності». У проєкті взяли участь 6 учасниць, п’ятеро з яких – внутрішні переселенки. За проєктом відбулося 14 навчальних занять на базі салону «4 сезони» під керівництвом власниці мережі салонів Альони Суслової. Керівник проєкту – юрисконсульт ЦСПР Ольга Гоголь, ВПО від 2014 року, випускниця аналогічного проєкту «Повір у добро» , що було реалізовано на базі ЦСПР у 2017-2018 рр.

За проєктом також було закуплено 5 наборів перукарських інструментів. Насамкінець відбувся екзамен, після якого всі учасниці проєкту отримали сертифікати. Три учасниці вже проходять стажування у салоні «4 сезони».

Проєкт «Візьми професію з собою» було реалізовано в Боярці у вересні-листопаді 2022 року в рамках конкурсу проєктів «Активна громада» від Фонду Боярської громади за фінансової підтримки Глобального фонду для фондів громад, Global Fund for Community Foundations.

image_pdfimage_print