Участь спеціалістів Боярського ЦСПР у форумі «Захисники. Перекличка» – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність

Участь спеціалістів Боярського ЦСПР у форумі «Захисники. Перекличка»

22 серпня 2022 року директор Боярського ЦСПР Ангеліна Лахтадир та фахівці Центру Марія Тарасова й Георгій Гаврилов взяли участь у форумі «Захисники. Перекличка» у межах V Міжнародного ветеранського та волонтерського форуму «Там, де ми – там Україна».
Участь у заході взяли майже 300 осіб – представники влади, ветерани і діючі військовослужбовці, громадські діячі та волонтери, міжнародні партнери.
З вітальним словом до гостей форуму звернувся Президент України Володимир Зеленський. Також виступили Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль, міністр оборони України Олексій Резніков, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, виступаючи перед гостями форуму, зазначила, що держава вже напрацювала багато ініціатив, які допоможуть Захисникам і Захисницям інтегруватися у мирне життя після перемоги.

Докладніше – на сайті Мінветеранів 

image_pdfimage_print