Участь спеціалістів ЦСПР у заходах з нагоди Дня захисників та захисниць України – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Виїзна робота,  Діяльність,  Робота з ветеранами

Участь спеціалістів ЦСПР у заходах з нагоди Дня захисників та захисниць України

13-14 жовтня фахівці Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення взяли участь у низці заходів з нагоди державного свята Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Урочисте відкриття пам’ятної дошки учаснику АТО/ООС Володимиру Бєлову

13 жовтня делегація від ЦСПР взяла участь у відкритті меморіальної дошки на фасаді Забірської ЗОШ жителю села Володимиру Бєлову, який загинув у липні 2021 року під час бойових дій на Сході України. Меморіальну дошку Володимиру Бєлову виготовлено та встановлено коштом боярських свободівців, про що розповіли голова Київської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Сабій та голова Боярського осередку «Свободи» Олена Шевченко.

Встановлення Державного Прапора на могилі Володимира Бєлова
На місці поховання учасника АТО/ООС Володимира Бєлова на Забірському цвинтарі у рамках проєкту ЦСПР «Вшануймо героїв» було встановлено Державний Прапор України, а також вшановано пам’ять земляка покладанням квітів та хвилиною мовчання. Участь у мітингу, що відбувся на могилі, взяли спеціалісти ЦСПР, рідні та близькі героя, а також ветерани, чиїми силами було здійснено роботи. Фахівці ЦСПР спільно з ветеранами облаштували простір навколо могили, посадивши квіти.

Участь у міських урочистостях
13 жовтня спеціалісти ЦСПР взяли участь у міських урочистостях у парку Перемоги, де відбулося урочисте покладання квітів, святковий мітинг, нагородження ветеранів відзнаками Боярської міської ради.

Участь в урочистому відкритті фотовиставки “Іловайськ – як це було насправді”
Спеціалісти ЦСПР взяли участь у відкритті та екскурсії фотовиставкою “Іловайськ – як це було насправді”. Фотографи: Олександр Глядєлов, Максим Дондюк, Маркіян Лисейко, Макс Левін. Особливо цікаво було слухати фотокореспондента, боярчанина Макса Левіна, який розповів про пережите та про те, як створювалась ця виставка.

Ця документальна фотовиставка створена чотирма фотографами, яких доля звела у зоні бойових дій. Вони пройшли трагічний шлях пліч-о-пліч з українськими військовими та зберегли на своїх фото все, що відбувалось в Іловайську з перших спроб штурму міста (10 серпня 2014 року) і до останнього дня виходу “зеленим коридором” (29 серпня 2014 року).

Участь у патріотичних заходах у Калинівці
14 жовтня фахівці ЦСПР провели в Калинівці Васильківського району, де відбувався фестиваль “Об’єднані Україною” з нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня козацтва і Дня селища Калинівка.

У рамках фестивалю проводилась військово-патріотична гра “Загартовані” з військово-патріотичним вишколом та змаганнями команд школярів загальноосвітніх шкіл та ліцеїв Калинівської ТГ .

Участь у заходах із військово-патріотичного виховання молоді взяла відома українська волонтерка, контрактниця ЗСУ, інструкторка навчального центру десантно-штурмових військ, громадська діячка Маруся Зверобій зі своїми славнозвісними «Марусиними Ведмедями».

Спеціалісти ЦСПР провели інформаційну роботу серед ветеранів та членів їхніх сімей, розповідаючи про заходи, послуги та проєкти ЦСПР.

Жителі Калинівки активно цікавилися діяльністю ЦСПР.

image_pdfimage_print