Майстер-клас “Сонях для ветерана” – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Партнери, співпраця

Майстер-клас “Сонях для ветерана”

23 вересня 2021 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся майстер-клас з валяння з вовни «Сонях для ветерана» (керівник – фахівець із соціальної роботи Олеся Шніп). Участь у майстер-класі взяли члени родин ветеранів.


А найбільший за розміром та найкреативніший сонях створив ветеран Сергій Пронякін.

Тема для майстер-класа не випадкова. Після серпня 2014-го соняшник став символом Іловайської трагедії: серед соняшникових полів гинули наші бійці, серед соняшників рятувалися ті, кому пощастило вижити. Тож соняшник тепер звичний предмет майстер-класів, що проводяться в ЦСПР, – до наступного серпня поступово назбираються рукотворні квітки для вшанування наших героїв. Майстер-клас пройшов у дуже легкій приємній атмосфері: крім роботи над соняшниками присутні багато спілкувались між собою і вирішили регулярно зустрічатися. Що це буде – група емоційної підтримки, група самодопомоги чи клуб – про це ще дискутують учасники зустрічі.
Принагідно ще раз висловлюємо подяку давній подрузі Центру Маргіт Лесишин Гундлах із США (Медісон, штат Вісконсин). Маргіт – українка за походженням, благодійниця, волонтерка, велика популяризаторка українських традицій в США. Подарована нею шерсть для валяння уже третій рік дозволяє проводити цікаві і яскраві майстер-класи.

image_pdfimage_print