Чергове засідання Координаційної ради ветеранів Боярської ТГ – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Робота з ветеранами

Чергове засідання Координаційної ради ветеранів Боярської ТГ

8 вересня 2021 року у Києво-Святошинському ЦСПР відбулося чергове засідання Координаційної ради ветеранів антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів АТО/ООС, родин Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності, учасників бойових дій на території інших держав, що є мешканцями Боярської міської територіальної громади при управлінні соціального захисту населення Боярської міської ради. На засіданні були присутні директорка ЦСПР Ангеліна Лахтадир та заступниця директора Ольга Драч.

На засіданні виступила начальниця управління соціального захисту населення Ольга Папоян зі звітом про завершення видачі наборів канцелярського шкільного приладдя для дітей шкільного віку, батьки яких є учасниками АТО/ООС та/або учасниками бойових дій. В рамках міської програми було закуплено 230 наборів вартістю 500 грн кожний. Роздача була проведена оперативно до 1 вересня спільно з ЦСПР.

Шкільне приладдя отримали діти шкільного віку, один із батьків яких зареєстрований у Боярській ТГ. Було ухвалено рішення закласти аналогічне фінансування до програми на наступний рік.
Також Ольга Папоян ознайомила присутніх з проєктом «Програми соціальної підтримки ветеранів АТО/ООС, родин Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності, учасників бойових дій на території інших держав на 2022 рік». Одразу було внесено декілька пропозицій. Докладне обговорення Програми заплановано на наступне засідання Координаційної ради ветеранів, яке відбудеться 28 вересня.
Під час засідання було розглянуто низку поточних питань, зокрема проблеми з оформленням санаторно-курортного оздоровлення через складнощі з отриманням довідки 070. Як з’ясувалося, причина в тому, що не всі ветерани уклали угоду з сімейним лікарем.

image_pdfimage_print