Зустріч з учасниками АТО та членами їхніх сімей у селі Святопетрівське – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Виїзна робота,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Зустріч з учасниками АТО та членами їхніх сімей у селі Святопетрівське

DSCN1313
25 березня 2016 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення здійснили виїзну зустріч з учасниками АТО та членами їхніх сімей у село Святопетрівське. На зустрічі були присутні бійці, що зараз перебувають на реабілітації у зв’язку із пораненням та ті, хто знаходиться у відпустці. Одним із ключових питань для обговорення було оформлення посвідчень учасників бойових дій та отримання соціальних пільг. На багато питань відповів юрист центру Гук Володимир Йосипович. Заступник директора з методичних питань, психолог Яценко Ганна Леонідівна окреслила напрямки роботи Центру, розповіла про весь спектр послуг, який безкоштовно надається учасникам АТО та членам їхніх родин. Цікавила бійців також і можливість отримати безкоштовне санаторно-курортне лікування. Дружина бійця, який перебуває нині в зоні бойових дій, прийшла разом із маленьким сином. Її потішила інформація про можливість отримувати послуги разом із дитиною.

DSCN1312
Соціальний педагог Марія Ярмольчик наголосила на важливості психологічної роботи з бійцями. Адже навіть сильні чоловіки потребують підтримки та розуміння, особливо після повернення із зони бойових дій. Саме таку допомогу можна легко отримати у психолога, який також навчить та підготує дружин до зустрічі чоловіків з війни.
Зустріч пройшла у теплій невимушеній атмосфері. Соціальний працівник Києво-Святошинського центру соціальних служб Наталія Євницька, яка надала допомогу в організації зустрічі, подякувала за візит працівникам Центру та всім присутнім.

image_pdfimage_print