Зустріч спеціалістів ЦСПР з ДБСТ родини Брагінець – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Зустріч спеціалістів ЦСПР з ДБСТ родини Брагінець

18 вересня 2021 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася зустріч спеціалістів ЦСПР з вихованцями Дитячого будинку сімейного типу родини Брагінець з с.Бузова. Батьки Олексій та Єлизавета Брагінці виховують 13 дітей різного віку. Зустріч відбулася в рамках співпраці ЦСПР з благодійною організацією «Благодійний Фонд «Сузір’я Ангелів». Сім’ю супроводжували представники Фонду Дарина Манюгіна та Орися Шемчук.
У рамках зустрічі відбулася комплексна соціально-психологічна робота з дітьми та дорослими.
Спочатку відбулося дружнє чаювання і знайомство. Потім невеличкими підгрупами діти пройшли психологічну діагностику. Психолог Наталія Жанталай провела з дітьми діагностичні вправи за методиками піскової терапії та метафоричних карт.

Майстер-клас із валяння з шерсті провела фахівець із соціальної роботи Олеся Шніп. Старші дітки валяли лева, а менші – квіточки.

Мама й тато поспілкувалися з психологами, розповіли про непросте життя ДБСТ. Дорослі також мали змогу отримати фізичну реабілітацію в масажному кріслі.

У цей час діти грали в рухливі ігри в ігровій кімнаті і залюбки випробовували тренажери в кімнаті психофізичного розвантаження.

image_pdfimage_print