Чергове засідання Координаційної ради ветеранів АТО/ООС на базі ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Підтримка й турбота,  Робота з ветеранами

Чергове засідання Координаційної ради ветеранів АТО/ООС на базі ЦСПР

28 вересня на базі Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відбулося засідання Координаційної ради ветеранів АТО/ООС при управлінні соціального захисту населення Боярської міської ради.
Начальник управління соціального захисту населення Ольга Папоян винесла на обговорення проєкт «Програми соціальної підтримки ветеранів АТО/ООС, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів АТО /ООС, родин Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності, учасників бойових дій на території інших держав на 2022 рік».
Учасники засідання обговорили проєкт Програми, внесли пропозиції щодо деяких змін до неї. Було прийняте рішення продовжити обговорення на місцях у колі ветеранів.
Директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир розповіла про низку заходів, які готують спеціалісти Центру разом із ветеранами до Дня захисників і захисниць України. Зокрема заплановано вручення дітям загиблих та померлих героїв російсько-української війни пам’ятних кулонів-оберегів «Батьківське серце» з викарбуваним іменем батька. Цей проєкт ініційовано Військово-цивільною спілкою «Бойове Братерство України» і реалізується за участі спеціалістів Центру. Також за спільним проєктом ЦСПР та ветеранської спільноти «Вшануймо героя» відбудеться урочисте встановлення державного прапора на могилі загиблого захисника Володимира Бєлова із с.Забір’я (Боярська міська територіальна громада). Спеціалісти ЦСПР також візьмуть участь в інших міських заходах до 14 жовтня з урахуванням карантинних обмежень.

image_pdfimage_print