“Чіткий зір дитини” для дітей ветеранів: проєкт завершено – проєкт продовжується! – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Робота з ветеранами

“Чіткий зір дитини” для дітей ветеранів: проєкт завершено – проєкт продовжується!

У травні-червні 2021 року VidiОптика за сприяння Києво-Святошинського ЦСПР реалізувала проєкт “Чіткий зір дитини”, який передбачав безплатну скринінгову перевірку зору дітей ветеранів 6-10 рр. Спеціалісти ЦСПР повідомили про таку можливість усі сім’ї ветеранів Боярки, де є діти відповідного віку. Усі, хто виявив таке бажання, були записані на конкретні дні, а фахівці з соціальної роботи працювали біля приміщення VidiОптики зі сформованими групами, керуючи процесом проходження черги.

Навіть після завершення проєкту VidiОптика надає можливість проходити обстеження в індивідуальному порядку. Це так само безкоштовно.

Крім того, VidiОптика надає знижку ветернам війни на всю продукцію – 20%, а для членів сімей – 10% (за умови надання відповідних документів).


VidiОптика на засадах соціально відповідального бізнесу продовжує цей проєкт і для членів громади. Усі діти 6-10 років можуть пройти безкоштовну перевірку зору у відділеннях VidiОптики 3-х населених пунктів: у містах Боярка та Вишневе та у смт. Калинівка. Див. адреси відділень

image_pdfimage_print