Києво-Святошинський ЦСПР: травневі заходи для ветеранів та членів їх сімей – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Сімейне коло

Києво-Святошинський ЦСПР: травневі заходи для ветеранів та членів їх сімей

8 травня 2019 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулось чергове засідання клубу дружин учасників АТО «Крилаті». Психолог центру Наталія Жанталай працювала з жінками за методикою пісочної терапії. Захід відбувся в теплій невимушеній атмосфері й супроводжувався чаюванням та дружнім спілкуванням.

11 травня до Дня сім’ї спеціалісти Києво-Святошинського ЦСПР організували екскурсію для батьків та членів сімей загиблих учасників АТО, ветеранів та членів їх сімей, а також учасниць клубу людей похилого віку «Затишок» до Олександрійського дендропарку (м.Біла Церква).

І цього ж дня у творчій залі ЦСПР зібралися учасники АТО та їх дружини на майстер-клас із написання картин олійними фарбами, який провела відома художниця-волонтерка Анна Кшановська.

Колектив ЦСПР та всі учасники екскурсії висловлюють щиру подяку компанії «ВЕНТС» за надання транспорту до Білої Церкви, а Білоцерківській міській організації Товариства Червоного Хреста України – за фінансування екскурсії та оплату витратних матеріалів для майстер-класу.

image_pdfimage_print