Галявник для сімей ветеранів до Дня батька – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Робота з ветеранами,  Сімейне коло

Галявник для сімей ветеранів до Дня батька

19 червня 2021 року на мальовничій галявині в боярському лісі відбувся  туристично-пізнавільний захід до Дня батька для ветеранів з дітьми та іншими членами родини. Захід було проведено у форматі пікніка із зворушливою сімейною атмосферою. Організували його фахівці Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації спільно з ветеранами.
Розроблена фахівцями ЦСПР програма була розрахована на спільну діяльність дітей та батьків. Чого тільки цього дня не було – хокей на траві, естафета, веселі конкурси, рухливі ігри. Діти давали інтерв’ю, розповідаючи про своїх батьків, робили спільні фото й раділи тому, що цього дня вони все робили разом зі своїм батьком .
Дорослі й малі грали та розважались, відпочивали на природі, спілкувались, їли смачний бануш. Діти говорили про своїх батьків з любов’ю і повагою, тішилися спільно проведеним часом.

День батька – це свято поваги й вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей, виховують на особистому прикладі, охороняють, дбають, вчать розв’язувати проблеми, прощають.
Дякуємо всім, хто долучився до заходу, а особливо найактивнішим – хто грав з дітками, допомагав проводити ігри, нарізав салати, розпалював вогнище, варив бануш та надавав транспорт. І окрема подяка ветерану Андрію Коваленку та його дружині Інні, які взяли на себе основний тягар куховарства та ветерану Андрію Горчинському за суттєву матеріальну підтримку заходу.

image_pdfimage_print