Ветерани та працівники ЦСПР вийшли на весняну толоку – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Соціальна активність

Ветерани та працівники ЦСПР вийшли на весняну толоку

20 квітня 2021 року відбулася толока в парку Перемоги, що в Боярці. Участь у прибиранні взяли ветерани та працівники Центру соціально-психологічної реабілітації населення.  Прибирання було локалізовано в меморіальній частині парку – навколо кургану Слави, що присвячений загиблим воїнам у роки Другої світової війни; біля пам’ятного знаку Воїнам-інтернаціоналістам та біля пам’ятника Героям Небесної Сотні та полеглим бійцям АТО/ООС.
А напередодні біля пам’ятника Героям Небесної Сотні та полеглим бійцям АТО/ООС депутат Боярської міської ради Сергій Ірклієнко, та ветеран, начальник військово-облікового бюро м. Боярка Володимир Сікорський висадили садженці ялівця.
Прибирання відбулося в рамках Великої Весняної толоки, яку щороку ініціює незалежний рух НЕБО (Небайдужі боярчани). Під час прибирання були використані матеріальні засоби, закуплені за проєктом “Велика Весняна Толока”, що переміг у конкурсі проєктів «БЗкошт: Весна-2021».

image_pdfimage_print