ЦСПР та Бойове Братерство України підписали Меморандум про співпрацю – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Партнери, співпраця,  Робота з ветеранами

ЦСПР та Бойове Братерство України підписали Меморандум про співпрацю

Києво-Святошинський ЦСПР та військово-цивільна спілка «Бойове Братерство України» підписали Меморандум про співпрацю з метою об’єднання зусиль щодо реалізації спільних проєктів, спрямованих на роботу з ветеранами та їхніми родинами. Першим із напрямків співпраці буде спільна діяльність за проєктом «Батьківське серце», що передбачає роботу з дітьми загиблих учасників АТО/ООС.
Спілка «Бойове Братерство України» об’єднала учасників бойових дій, ветеранів війни, волонтерів, цивільних громадян, представників бізнесу, науки та громадянського суспільства. Місією організації є утвердження справедливості для людей, стійкості держави, миру для країни через подолання меншовартості, рівність усіх перед законом і судом, ріст можливостей стати заможним і мати доступ до соціальних благ, культуру діалогу та моральність соціальних ліфтів, відсутність «привілейованих каст», свободу слова і думки, можливість відповідальних громадян впливати на звітність влади.

image_pdfimage_print