Пишаємося дружбою з Олександром Косяченком – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Пишаємося дружбою з Олександром Косяченком

З нагоди 20-річчя з дня створення Центру ми згадуємо наших постійних найвідданіших партнерів, без яких ми не уявляємо нашої діяльності. Саме такий – Олександр Косяченко, наш друг та соратник по громадській діяльності й роботі з дітьми.

Олександр Косяченко з 1998 року розвиває туристичний рух і веде дитячий гурток при Боярському туристичному клубі «Іскра». Роками він залучає дітей та підлітків до туризму, формує в дітях найкращі навички гармонійно розвиненої особистості.

Юні учасники клубу беруть участь та перемагають у змаганнях високого рівня.

Олександр – один з організаторів весняних та осінніх дитячих велоперегонів в рамках діяльності БТК «Іскра». Це одне з найбільш радісних та галасливих дитячих спортивних заходів на теренах Боярки. 

Взимку, коли погодні умови не  дозволяють дітям тренуватися на свіжому повітрі, Олександр проводить заняття на базі ЦСПР. Він також проводить майстер-класи з основ туризму під час заходів Центру для дітей та підлітків.

Найбільш яскравими і плідними є спільні заходи Києво-Святошинського ЦСПР та БТК «Іскра» із проведення туристично-пізнавальних зборів для дітей ветеранів. Два роки поспіль ця подія сколихує Боярку. І саме Олександр забезпечує спортивно-туристичну компоненту цих заходів: зіплайн, скеледром, рафтинг, веслування на байдарках, спортивне орієнтування, вміння ставити намет та розводити вогнище …

При всьому цьому в Олександра успішна професійна та громадсько-політична діяльність. Він – депутат Боярської міської ради й відомий громадський діяч. Олександр Косяченко бере участь у резонансних громадських заходах, що організовуються Києво-Святошинським ЦСПР – конференції інститутів громадянського суспільства, форуми, ділові ігри та різного роду новітні формати громадських заходів. Олександр також неодноразовий учасник конкурсів соціальних проєктів.

image_pdfimage_print