Онлайн-заняття від Альони Сірант (ЦСПР) – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота

Онлайн-заняття від Альони Сірант (ЦСПР)

Онлайн-заняття з фізичної реабілітації від Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення набувають неабиякої популярності. Все більше жінок цінують можливість приділити собі увагу та зайнятися своїм здоров’ям, не виходячи з дому та не витрачаючи час на дорогу. Ці заняття відбувається під керівництвом фахового тренера та харизматичної особистості Альони Сірант.

У другому-третьому кварталі 2020 року продовжувалася плідна дистанційна робота інструкторки з фізкультури ЦСПР, масажистки Альони Сірант, яка на постійній основі збирає дружин та інших членкинь сімей ветеранів на ZOOM-заняття. За цей період було надано 327 онлайн послуг.

Тричі на тиждень проводилися майстер-класи з самомасажу обличчя, рук і ніг. Але до звичних майстер-класів додалися марафони краси, які швидко набули популярності й розширили географію учасників. Відбулися тритижневі марафони «Краса та здоров’я» (щодня, крім неділі) і «Краса та здоров’я: схуднути за три тижні» (тричі на тиждень).
У майстер-класах та марафонах взяли участь дружини та доньки ветеранів з міст Боярка, Біла Церква, Вишневе та з сіл Тарасівка та Софіївська Борщагівка.

image_pdfimage_print