Заходи для дітей ветеранів до 1 вересня – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Партнери, співпраця

Заходи для дітей ветеранів до 1 вересня

1-2 вересня 2020 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася низка заходів для дітей з сімей ветеранів. Заходи відбулися в рамках співпраці з Боярською міською радою за Міською комплексною програмою соціальної підтримки учасників АТО та членів їхніх сімей на 2020 рік. За цією програмою було придбано канцелярські набори, для підготовки до навчального 2020/2021 дітей ветеранів шкільного віку. Фахівці ЦСПР організували видачу наборів дітям та підготували для них низку активностей з урахуванням епідемічної ситуації та з дотриманням протиепідемічних вимог. Діти були розподілені за віковими групами, кожна з яких приходила в окремий час. На кожну з вікових груп чекала окрема програма. Для дітей, що цього року вперше йдуть до школи було проведено святковий тематичний квест «До школи готовий!».

Для дітей 7-11 років працював ігровий простір. На підлітків, які також були поділені на декілька груп, чекала міні-тренінгова презентація молодіжного клубу «Позитив», що діє на базі ЦСПР. Кожна дитина повернулася додому з подарунковим набором канцелярського приладдя від Боярської міської ради.

image_pdfimage_print