Робота в Центрі реабілітації УБД Катранка-2019 – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Виїзна робота,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Робота в Центрі реабілітації УБД Катранка-2019

З 21 по 31 серпня психолог Ольга Доманіна надавала психологічну допомогу учасниками АТО та членами їхніх сімей в Центрі реабілітації УБД Катранка (Одеська область, Татарбунарський район). Третій рік поспіль спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення на запрошення БФ «Єдність побратимів» працюють на виїзді в Катранці.  Це непроста робота в спартанських умовах. Щодня Ольга Доманіна проводила психологічні бесіди, пропрацьовувала з відпочивальниками нагальні психологічні проблеми, проводила заняття з надання ресурсу, а за запитом – індивідуальні психологічні консультації. З дітьми – рухливі ігри, малювання, майстер-класи (декупаж, лялька-мотанка).  Щоранку –  руханка для всіх охочих. Перебування в Катранці стало незабутнім для ветеранів та членів їхніх родин. Велике враження справила екскурсія в «Українську Венецію» – чарівне Вилкове.

На День прапора діти підготували зворушливий концерт з піснями та танками. А День Незалежності почався з зустрічі світанку на території Національного природного парку «Тузловські лимани» за запрошенням керівництва парку. Зустріли сонечко, провели екскурсію.  Ввечері відбувся святковий концерт, співи під акордеон, шашлик. За час зміни всі учасники заїзду спільно розписали стіну.

image_pdfimage_print