У Києво-Святошинському ЦСПР встановлено тренажери Вінг Чунь – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Партнери, співпраця

У Києво-Святошинському ЦСПР встановлено тренажери Вінг Чунь

У Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення було розпочато роботи з облаштування кімнати психофізичного розвантаження в рамках проєкту «Ветерани в громаді», який реалізується за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.
25 травня 2020 року у співпраці з ГО «ЛІГА ВЕТЕРАНІВ АТО» в Центрі було встановлено тренажери стилю Кунг Фу Вінг Чунь «дерев’яний помічник» та «липкі руки», придбані в рамках проєкту.

Голова правління Ліги ветеранів та тренер з Кунг Фу Михайло Павловський керував процесом встановлення тренажерів.

Допомагали йому ветерани Олексій Оришич та Тарас Бойко. Тож бачимо, що на практиці реалізується головна філософія проєкту «Ветеран у громаді»: ветерани виступають лідерами та головними виконавцями починань, які є важливими й корисними для всієї громади.

Попереду – проведення 10 двогодинних семінарських занять з навчання практичному використанню тренажерів Вінг Чунь. Проводитиме їх ветеран Михайло Павловський (позивний «Сенсей») – Головний тренер української школи розвитку бойових мистецтв Кунг Фу Вінг Чунь «Шлях до рівноваги» та «Warrior fight», розробник комплексу занять «ВІНГ ЧУНЬ ТРАНСФОРМАЦІЯ», які містять елементи Кунг-Фу «Вінг Чунь сан ші» та мають потужний психофізичний реабілітаційний ефект.

Такі заняття передбачають не примітивне застосування фізичної сили та накачування м’язів, а комплексний і всебічний розвиток особистості. Заняття з тренажерами Вінг Чунь, крім фізичного навантаження, активізують роботу одночасно обох півкуль мозку, розвивають координацію рухів, концентрацію, самоконтроль та вміння керувати своїми емоціями. Вчать стриманості, виваженості, вмінню контактувати з іншими й у результаті – сприяють особистісному розвитку, налаштуванню ветеранів на мирне життя, покращують сімейні відносини та загалом стосунки з оточуючими.
Директор Центру та керівник проєкту «Ветеран у громаді» Ангеліна Лахтадир у команді з фахівцями Центру і надалі підтримуватимуть прогресивні, цікаві й корисні починання ветеранів.

image_pdfimage_print