Зустріч із психотерапевтом Олександром Стражним у Києво-Святошинському ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність

Зустріч із психотерапевтом Олександром Стражним у Києво-Святошинському ЦСПР

24 січня 2019 року у Києво-Святошинському ЦСПР відбулася зустріч із лікарем-психотерапевтом, автором методу біосугестивної терапії Олександром Стражним. Олександр вільно володіє декількома іноземними мовами, проводив цикли з альтернативної психології у різних країнах Європи, а також у Стенфордському університеті (США). Відзначений почесним дипломом Сенату штату Каліфорнія. Він також є членом Асоціації українських письменників, автором книжок, виданих в Україні, Росії, Угорщині, Франції, Італії, Іспанії, Мексиці, Німеччині. Зустріч була надзвичайно цікавою й корисною. Пан Олександр розповів про метод біосусестії, про психосоматичні розлади, про цікаві випадки зі своєї практики. Метод біосугестивної терапії (БСТ) є ефективним психотерапевтичним засобом позбавлення людини від психосоматичних розладів. Метод поєднує в собі вербальне й невербальне навіювання в стані легкого трансу.
Візит пана Олександра саме до Боярки невипадковий, оскільки саме тут, у Києво-Святошинському ЦСПР, за методом біосугестивної терапії працює його учениця Оксана Коннорова. Боярчани мають змогу отримати оздоровчий сеанс за цією унікальною методикою в рамках роботи групи психологічної підтримки при кризових станах «Конверсія». Метод біосугестії дуже ефективний для профілактики ПТСР у ветеранів АТО. У рамках зустрічі відбувся сеанс біосугестії «у чотири руки» – Олександр Стражко та Оксана Коннорова працювали разом.

Насамкінець присутні залюбки скористалися можливістю придбати книги Олександра Стражного.Хто не зміг бути цього вечора на зустрічі, має змогу відвідувати сеанси біосугестії щочетверга, з 18.00 до 19.00 в ЦСПР. Для суттєвого оздоровчого ефекту бажано пройти 8 сеансів. Все безкоштовно.

image_pdfimage_print