Міністр Мінветеранів Ірина Фріз відвідала Києво-Святошинський ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Партнери, співпраця

Міністр Мінветеранів Ірина Фріз відвідала Києво-Святошинський ЦСПР

Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення з ознайомчим візитом відвідала Міністр Міністерства у справах ветеранів України Ірина Фріз.  Ірина Василівна оглянула Центр, дізналася про історію Центрів  соціально-психологічної реабілітації (в Україні таких центрів – п`ять), познайомилася зі спеціалістами, зосередилася на проблемах, які перешкоджають їх діяльності.

Зокрема, були обговорені шляхи залучення ветеранів до отримання психологічних послуг, важливість інформаційно-просвітницької роботи, необхідність достойного фінансування Центрів. Спеціалісти ЦСПР розповіли про специфіку роботи з ветеранами та членами їхніх родин. У зустрічі також взяли участь ветерани АТО Ігор Міщенко, голова громадської організації «Спілка учасників АТО Боярки» та Андрій Горчинський, член правління.  Ірина Фріз повідомила, що вже прийнято рішення про підпорядкування Центрів соціально-психологічної реабілітації населення Мінветеранів, офіційні документи про що Центри отримають найближчим часом.   

image_pdfimage_print