Києво-Святошинський ЦСПР провів групу вихідного дня для дружин учасників АТО – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

Києво-Святошинський ЦСПР провів групу вихідного дня для дружин учасників АТО

2 червня 2018 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення провели групу вихідного дня для дружин учасників АТО в рамках проекту “Дружини України” (керівник – голова правління ГО «Життя після АТО» Світлана Доманчук).
Це була нетрадиційна зустріч під красномовною назвою «Повернення до джерел». Жінки пройшли місцями особливої цілющої енергетики в пошуку сил і натхнення. На них чекали спілкування з природою, боярський ліс, вода із Срібного джерела, прогулянка мальовничою еко-стежкою, купання в цілющому Йосипівському ставку, піщані підйоми босоніж і як завершення мандрів – чарівна галявина, на якій і відбулося реабілітаційне дійство. Дружини учасників АТО відновлювалися за допомогою тілесних вправ на зняття напруги та розвиток відчуття власного тіла. Арсенал вправ був солідний – медитація, метафоричні карти, ходіння по колодах, трансформаційна гра «Печатка Соломона» (робота з архетипами) тощо. Був і особливий казковий еліксир на джерельній воді: духмяний чай з лісових трав. За відгуками жінок, один такий день вартий цілої відпустки. Саме так і буває, коли за справу беруться справжні фахівці своєї справи – психологи Оксана Коннорова та Надія Величко, які і провели цю надзвичайну зустріч.

image_pdfimage_print