Практичний семінар для волонтерів YMCA Kyiv – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність

Практичний семінар для волонтерів YMCA Kyiv

2 червня 2018 року психологи Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ганна Яценко та Наталія Жанталай провели практичний семінар з елементами тренінгу на тему «Вікові психологічні особливості дітей підліткового віку». Семінар було проведено в рамках співпраці з громадською організацією YMCA Kyiv. Учасниками семінару були волонтери, які готуються до роботи в літніх дитячих таборах.
Майбутні лідери побували в ролі дітей, актуалізували власний підлітковий досвід подолання складних життєвих ситуацій, опанували покрокову схему неконфліктного спілкування та відпрацювали її під час практичної роботи.
До початку роботи літніх таборів за результатами зустрічі буде підготовлена «Пам’ятка психологічної безпеки волонтера», яка конче необхідна всім, хто працює з підлітками.
У рамках співпраці ЦСПР та ГО YMCA Kyiv була досягнута домовленість про наступну зустріч на тему «Профілактика емоційного вигорання волонтерів».

image_pdfimage_print