Знайомство з методикою Валентина Лукіянчука – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Знайомство з методикою Валентина Лукіянчука

20 квітня 2017 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася презентація методики Лукіянчука Валентина Леонідовича «Мікрокінетична синхронізація». До презентації методики також долучився директор Академії розвитку людини Андрій Тодощенко та учні В.Лукіянчука. З методикою знайомилися спеціалісти ЦСПР, волонтери, учасники АТО.

Працівники Центру та гості дізналися багато цікавого про цю унікальну методику, ознайомилися з корисними фізичними вправами, змогли задати численні питання. З директором Центру Ангеліною Лахтадир гості обговорили шляхи подальшої співпраці в частині надання безкоштовної допомоги учасникам АТО.

2017-04-20 Lukiyanchuk Валентин Лукіянчук – академік Міжнародної академії культури безпеки, екології та здоров’я. Автор системи психофізичного розвитку та гімнастики саморегуляції «вольова пластика», автор методу «Мікрокінезореліз». Методика Валентина Леонідовича допомагає у вирішенні серцево-судинних, психоневрологічних, ортопедичних, ендокринних та інших проблем здоров’я людини. Ця методика є цікавою для психологів, спортсменів, фітнес тренерів, лікарів, масажистів, учасників АТО, а також всіх, хто хоче навчитись механізмам саморегуляції. Методи психофізичного розвитку корисні також батькам дітей, що мають особливості розвитку: гіперактивність, ДЦП, аутизм, відставання в розвитку.

image_pdfimage_print