“Крилаті” – клуб для дружин учасників АТО! – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

“Крилаті” – клуб для дружин учасників АТО!

Звернення до дружин учасників АТО координаторів клубу “Крилаті”. 

Від жінок учасників АТО – Альона Сірант.

Від ЦСПР – психолог Надія Могилевська.

Дорогі жінки! Не думайте, що наш Центр існує лише для чоловіків, які билися і б’ються на сході України. Ні! Наші серця відкриті й для тих, хто підтримує своїх воїнів в тилу. Перш за все, для вас, їхніх дружин. Розправляйте крила, прилітайте до жіночого клубу. Він створений для вас.
У вас своя війна. Це ви берете на свої плечі весь тягар чоловічих обов’язків. Це ви мужньо чекаєте звісток із зони бойових дій, долаючи всі негаразди та психологічні кризи. Це ви воюєте з бюрократією, виборюючи необхідні документи і пільги. Це вам доводиться заново знайомитись зі своїми чоловіками, коли ті повертаються додому, і пристосовуватися до нових умов життя з ними… На вас лежить тягар відповідальності та численних обов’язків! А хто ж нагадає вам про ваші права? Хто подбає про ваші потреби? Хто підтримає та втішить? Розсмішить і зігріє? Змусить згадати про свою унікальність і допоможе повірити в себе? Хто підставить сестринське плече?
У клубі «Крилаті» ми збираємося такі різні, але такі потрібні одна одній! Навіть просто виділити час для себе, зустрітися разом, відпочити за чашкою чаю – це вже перемога! А якщо ще прийняти масаж, потанцювати, розслабитися за допомогою медитації чи чарівних тілесних вправ! Розправити творчі крила в малюванні чи рукоділлі! Почитати вірші на березі озера, поїхати разом на екскурсію чи помандрувати в якусь подорож! Отримати компетентну пораду юриста чи психолога, корисну інформацію з важливої саме для вас тематики! І врешті-решт, зробити разом щось корисне! Хіба це не чудово?!
Нехай же всі випробовування стануть трампліном для нашого злету, щоб ми заново відкрили себе і пізнали смак щастя та радості буття!

Нагадуємо, що при Києво-Святошинському ЦСПР розпочав свою роботу клуб дружин учасників АТО “Крилаті”

image_pdfimage_print