Дружини учасників АТО розправляють крила – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

Дружини учасників АТО розправляють крила

У січні 2018 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулося спільне планування діяльності спеціалістів ЦСПР та дружин учасників АТО. Серед інших питань було обговорено ідею створення жіночого клубу дружин учасників АТО.
І ось уже 8 лютого 2018 року відбулося перше засідання клубу, який отримав у прямому сенсі «піднесену» назву – «Крилаті». Координатор від жінок – дружина учасника АТО Альона Сірант, від ЦСПР – психолог Надія Могилевська.
На першій зустрічі жінки ближче познайомилися між собою, розповіли про свої уподобання, сформулювали запит щодо змістовного наповнення подальших засідань клубу. Цікаво і приємно було чути, настільки різноманітні захоплення мають наші учасниці клубу: хтось добре готує, хтось співає, вишиває, захоплюється музикою та книгами, любить подорожувати…
Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир поінформувала жінок з низки питань, що стосуються учасників АТО та родин загалом: отримання матеріальної допомоги, проходження безкоштовних водійських курсів, оформлення соціальної картки тощо.
Альона Сірант детально розповіла про плани діяльності клубу, наголосивши на тому, що кожна жінка має змогу брати участь у різноманітних заходах, розвиватися, набувати нових знань і вмінь, залучати до громадської активності нових учасниць та свої родини.
Психолог Надія Могилевська розповіла про те, наскільки важливо для жінки бути спокійною, щасливою, натхненною. Саме її настрій, енергія, внутрішні ресурси здатні надати сил, допомогти підхопити на свої міцні крила чоловіка і дітей.
Зустріч завершилася теплим і духмяним майстер-класом із виготовлення воскових свічок.
Шановні дружини учасників АТО, чекаємо на вас у нашому клубі! Читайте звернення кураторів клубу «Крилаті»

image_pdfimage_print