Новорічний сімейний вечір для родин учасників АТО – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

Новорічний сімейний вечір для родин учасників АТО

26 грудня 2017 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулося сімейне свято до Нового року. Цього вечора в ЦСПР зібралися родини учасників АТО та гості, що приїхали з села Гнатівка з настоятелем Церкви Різдва Пресвятої Богородиці отцем Ярославом.За запашним чаєм та усілякими смаколиками дітки подивились підготовлену працівниками центру веселу святкову виставу (дійові особи – Снігуронька та Старий Новий Рік), та разом з дорослими взяли участь у конкурсах, вікторинах, безпрограшній лотереї.А ще дітки танцювали, співали караоке, малювали та створювали колаж про свої мрії на наступний рік. І, як годиться, розповідали віршики для Діда Мороза, роль якого зіграв учасник АТО Андрій Горчинський. Всі діти пішли зі свята із подарунками, які приготувала для дітлахів молодіжна організація YMCA-Боярка.
Це свято відбулося в рамках традиційних сімейних вечорів для сімей учасників АТО, що проходять щомісяця в ЦСПР за підтримки клубу учасників АТО «Переможець». Цю традицію Центр буде продовжувати і в 2018 році. А перед Новим роком та Різдвом Христовим бажаємо всім сім’ям України жити у мирі, злагоді та благополуччі.

image_pdfimage_print