Майстер-клас для дітей з багатодітних родин та з родин учасників АТО – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

Майстер-клас для дітей з багатодітних родин та з родин учасників АТО

26 грудня 2017 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення для дітей з багатодітних родин та родин учасників АТО відбувся майстер-клас з написання картин олійними фарбами.
Такий цікавий творчий захід став можливим завдяки спонсорській підтримці ТОВ «Райдуга Трейд. Західна Промислова Група», яке надало для майстер-класу олійні фарби.
Провів майстер-клас художник Олександр Лукінов, який відмітив високу якість олійних фарб за співвідношенням «ціна – якість». Він підкреслив, що зазвичай користується фарбами саме цього виробника. Подібні майстер-класи особливо цінні тим, що за декілька годин дитина має повноцінний мистецький витвір, яким, не вагаючись, може прикрасити свою домівку чи подарувати близьким – приміром, на Новий рік, що вже стукає у двері. Дякуємо ТОВ “Райдуга Трейд” та ПрАТ “Західна Промислова Група” за надану дітям можливість відвідати серйозний творчий захід, який потребує певних матеріальних витрат і через це, на жаль, нерідко є недоступним для дітей із соціально вразливих родин.

image_pdfimage_print