Спільне планування: зустрічі з учасниками АТО та їхніми дружинами – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність

Спільне планування: зустрічі з учасниками АТО та їхніми дружинами

Початок року – пора планування. Один з основних напрямків роботи спеціалістів Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення – це надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей. У ЦСПР вже стало доброю традицією планувати свою діяльність, проводячи консультації з цільовими групами. Цього року було прийнято рішення підійти до цього процесу ще більш системно. З метою спільного планування 10 та 11 січня 2018 року відбулися зустрічі з учасниками АТО та їхніми дружинами. Цей поділ був досить умовний, адже на обидві зустрічі приходили всі бажаючі з огляду на свої можливості.
За результатами зустрічей, були визначені пріоритети діяльності ЦСПР у 2018 році. Крім звичних і відпрацьованих напрямків роботи – таких, як надання психологічних та юридичних консультацій, фізичної реабілітації, інформаційних послуг, учасники АТО, а особливо їхні дружини, висловили високу міру зацікавленості у заходах, що покращують настрій, сприяють загальному позитивному налаштуванню – відвідини театру, екскурсії, вихід на природу тощо. Були також висловлені побажання продовжувати розвивати діяльність клубу учасників АТО «Переможець», продовжувати щомісячні зустрічі родин учасників АТО «Сімейні вечори» (щомісяця), а також вивчити можливість створення клубу жінок з сімей атовців. Найближчим часом жінки планують долучитися до проведення в ЦСПР «Вечора романтики та поезії».
За ініціативою спеціалістів ЦСПР, обговорили також готовність демобілізованих до проходження індивідуальних реабілітаційних програм з урахуванням особистісних характеристик та потреб кожного.

image_pdfimage_print