Неймовірний табір YMCA Kyiv Peace Camp – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність,  Соціальна активність

Неймовірний табір YMCA Kyiv Peace Camp

eAWBOf5JkQcВлітку 2016 року дітки учасників АТО та з громади Боярки отримали чудову можливість відпочити та набратися нових знань та навичок у неймовірному таборі YMCA Kyiv Peace Camp.

 Спільно із Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації (ЦСПР), Боярською міською радою, Центром підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс» у співпраці з  небайдужими волонтерами створили затишні та зручні умови для того, щоб малеча мала змогу змістовно відпочивати, розвиватися, а також здорово і смачно харчуватися.

J8J6LW3Z1nc

4 липня 2016 року директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир, фахівець із зв’язків з громадськістю Ольга Кириленко, волонтер та член ГО «Рада волонтерів» Олена Суслова відвідали «Укрцентркадрліс», щоб на власні очі побачити, як змістовно та цікаво проходять дні у таборі. Враження були неймовірні: у веселій та невимушеній атмосфері волонтери проводять для дітей змістовні в ігровій формі креативні вокршопи: «Побудова світу», «Права дитини», «Міжкультурне спілкування», «Чисте довкілля»…

Завдяки цим активностям діти, граючись, набувають нових знань та  практичних навичок. Окрім того, на дітей щодня чекають майстер-класи з різних форм мистецтва: клоунада, аматорський театр, танці. Також учасники табору залучені до цікавих спортивних змагань та  скаутських майстерень.

7voB_A4IhYgYMCA Київ Peace Camp – це дитячий табір, спрямований на соціалізацію та особистісний розвиток дітей. Це креативне простір, що не тільки дарує задоволення і розвиває кожного учасника програми, але і створює відчуття приналежності до суспільства і спільноти.

Детальніше про YMCA:

Facebook

VK

image_pdfimage_print