Вимушені переселенці отримали можливість скупитися у ТЦ METRO – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
ВПО,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Вимушені переселенці отримали можливість скупитися у ТЦ METRO

IMG_20150204_145319За сприяння Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення 13 сімей з числа вимушених переселенців отримали картки Торгового Центру METRO на суму 3.000 грн. кожна. Перевага була надана  багатодітним сім’ям та сім’ям з маленькими дітьми. Кошти для цієї акції надала благодійна організація АДРА України (Адвентистське агентство допомоги та розвитку) – українське відділення Всесвітньої  організаціі  Adventist Development and Relief Agensy (ADRA).
Кожна сім’я мала право закупити товари за трьома категоріями. Це 1) Предмети гігієни та миючі засоби 2) «Зимові» товари: теплий одяг та взуття; обігрівачі; електричні чайники. 3) Постільна білизна: подушки, ковдри, пледи.
4 лютого 2015 року вимушені переселенці зібралися біля Центру реабілітації, що в Боярці. Представники Центру  Ганна Яценко (заступник директора) та Вікторія Чернякова координували акцію: супроводжували переселенців  до «METRO», допомагали скупитися тощо. На місці їх зустріли представники ГО «Адра України», котрі видали картки та консультували приїжджих щодо цільового використання коштів. Мікроавтобус для поїздки надала Боярська міська рада.

image_pdfimage_print