Участь директора Києво-Святошинського ЦСПР у конференції «Дотримання верховенства права в процесах, пов’язаних із реінтеграцією ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні» – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Підвищення кваліфікації

Участь директора Києво-Святошинського ЦСПР у конференції «Дотримання верховенства права в процесах, пов’язаних із реінтеграцією ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні»

16-17 грудня 2019 року директор Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ангеліна Лахтадир взяла участь у конференції «Дотримання верховенства права в процесах, пов’язаних із реінтеграцією ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні». Конференція відбулася в рамках проєкту «Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні», що спрямований на зміцнення та інтеграцію принципів верховенства права у сфері надання публічних послуг на рівні місцевого самоврядування. Це шведсько-український проєкт, що здійснюється Академією Фольке Бернадотта за фінансової підтримки Швеції.
Ангеліна Лахтадир була спікером сесії «Потреби ветеранів та ВПО, впровадження місцевих програм реінтеграції, співпраця національних та місцевих органів влади». Під час свого виступу Ангеліна Миколаївна зокрема висвітлила діяльність центрів соціально-психологічної реабілітації, що знаходяться в структурі Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України та розташовані в Боярці, Бородянці, Іванкові, Славутичі та Житомирі.

image_pdfimage_print