Маріанна Душар відвідала Києво-Святошинський ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Маріанна Душар відвідала Києво-Святошинський ЦСПР

27 листопада 2018 року Києво-Святошинський центр радо вітав Маріанну Душар, авторку блогу “Пані Стефа” (24 тис. читачів у Facebook, понад 1000 читачів/день на сайті), редакторку, письменницю. Зустріч відбулася в рамках проекту «Нам не байдуже-2», що фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках співпраці для розвитку та реалізується за сприяння Товариства Лева.
Пані Маріанна поспілкувалася з працівниками Центру – психологами та соціальними фахівцями, які цікавилися тим, як правильно складати тексти, як презентувати групу психологічної підтримки так, щоб привернути увагу потенційних членів.

Марія Кириленко і Маріанна Душар

Окрема робота була проведена з керівником інформаційно-аналітичної служби Марією Кириленко, яка отримала фахові поради щодо ведення сайту ЦСПР, офіційної сторінки в Фейсбук, групи «Друзі ЦСПР. Боярка». Також фахівці з інформаційної роботи обговорили питання просування сайту та ще низку технічних проблем.
Маріанна Душар проаналізувала Інтернет-ресурси ЦСПР, досить високо оцінила рівень фаховості їх ведення, надала вкрай цінні рекомендації щодо їх оптимізації.

image_pdfimage_print