У Києво-Святошинському ЦСПР завершилась програма «Канікули з користю»-2018 – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність

У Києво-Святошинському ЦСПР завершилась програма «Канікули з користю»-2018

У 2018 році спеціалістами Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення була успішно реалізована програма «Канікули з користю». Програма мала на меті забезпечення змістовного здорового дозвілля під час літніх шкільних канікул. Діти мали змогу отримати цінний досвід, опанувати нові вміння, зав’язати цікаві знайомства.
Протягом літа на дітей 6-12 років чекали веселі та корисні заняття як на базі Центру, так і за його межами.
Пізнавальна діяльність: вікторини; розвиваючі квести; ігри з елементами тренінгових вправ, спрямовані на розвиток вміння спілкуватися, взаємодіяти з однолітками, працювати в команді.
Розвиток творчих здібностей: цікаві майстер-класи; ігри, що дозволяють продемонструвати творчі вміння; виступи на шоу талантів.
Екскурсії: мандрівка екостежкою у боярському лісі до Срібного джерела та Йосипівського ставка; відвідування Києво-Святошинського районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді; відвідування державної пожежно-рятувальної частини.
Безпека життєдіяльності: зустріч з представником БТК «Іскра» Олександром Косяченко, який поділився своїм досвідом спортивно-туристичної діяльності; вивчення правил поведінки на природі; тренінг з надання першої медичної допомоги.
Ігрова діяльність: рухливі ігри на свіжому повітрі, настільні ігри за поганої погоди.
Програма «Канікули з користю»-2018 завершилася веселим святом, на якому були присутні діти та їх батьки. Діти презентували свої таланти: співали, декламували вірші, показували акробатичні номери. Потім на учасників чекало творче завдання, під час якого вони відтворювали на папері країну своїх мрій. Приємно було спостерігати, як дорослі згадували своє дитинство і завзято брали участь у творчій роботі. Насамкінець діти пройшли цікавий квест, щоб знайти сховані для них подарунки. Співробітники ЦСПР висловили учасникам програми подяку за співпрацю, підкреслили, що з ними було приємно та весело працювати. Загалом у програмі взяли участь близько 300 осіб.
З дітьми працювали спеціалісти ЦСПР: координатор програми Катерина Кочуріна, психологи та соціальні працівники Тетяна Бондаренко, Надія Могилевська, Ольга Красота, Ольга Гоголь.

image_pdfimage_print