Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Виїзна робота,  Діяльність,  Люди похилого віку

Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком

12 січня 2018 року біля Посольства Канади відбулася зворушлива зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука з учасниками АТО, а також представниками державних та громадських організацій. Ця неформальна і тепла зустріч – подяка особисто Послу та народу Канади за розуміння, підтримку та за допомогу учасникам АТО.
Посла Канади вітали учасники антитерористичної операції, представники Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації (директор Центру Ангеліна Лахтадир), хор ветеранів “Надія” (Боярка), представники ГО “Спілка учасників АТО Боярки”, учасники АТО з Луцька (Окремий батальйон 2-ої штурмової роти 2-го взводу), учасники АТО Києва, голова Координаційного Центру Допомоги Ольга Мотінова, голова об’єднання родин Небесної сотні Тамара Швець. Організувала зустріч Олена Седик (Спілка поляків “Без кордонів»).
Присутні щиро привітали Романа Ващука та його команду із святами, проспівали колядок, учасники АТО особисто висловили слова вдячності за допомогу.
Директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир виступила від імені 5 центрів України, які підпорядковані Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників АТО та надають соціально-психологічну допомогу демобілізованим воїнам. Ангеліна Миколаївна підкреслила, що всі спеціалісти Центрів реабілітації з великою повагою, вдячністю та відповідальністю ставляться до наших вояків, допомагають в адаптації до мирного життя і надзвичайно цінують дружбу і партнерство з країнами, які підтримують Україну і вірять у наш народ.

image_pdfimage_print