Урочисте завершення проєкту “Вшануймо героїв” – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Проєкти

Урочисте завершення проєкту “Вшануймо героїв”

3 вересня 2022 року на Боярському міському кладовищі відбувся мітинг на могилах воїнів, що загинули в російсько-українській війні. Цим урочистим заходом завершився проєкт «Вшануймо героїв»: встановлення державних прапорів на могилах загиблих воїнів.
Синьо-жовті прапори замайоріли над сімома могилами загиблих захисників як символ справжньої жертовності й відданості державі, народу України. Навіки залишаться в пам’яті земляків мужні воїни Богдан Кривицький, Віталій Моргун, Максим Вишняк, Олександр Адамович, Роман Євик, Геннадій Тищенко, Максим Костюченко…

На урочистості прийшли всі родини загиблих, родичі, друзі, знайомі та вдячні представники громади. Директор Боярського ЦСПР, членкиня ініціативної групи Ангеліна Лахтадир розказала про кожного з похованих.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, відбулася церемонія покладання квітів.
Молебень за загиблими провели священники: протоієрей Максим Кравчук, протоієрей та військовий капелан Димитрій Присяжний, протоіреєй Василій Бумба, ієромонах Кипріан.

Насамкінець відбулося тепле та зворушливе спілкування між родинами загиблих та тими, хто прийшов вшанувати загиблих.
Нагадуємо, що проєкт «Вшануймо героїв» було реалізовано командою, до якої увійшли Максим Кравчук, Ангеліна Лахтадир, Ольга Доманіна, Андрій Горчинський, родина Волосевич (ВПО).
Проєкт отримав фінансування у рамках конкурсу проєктів «Активна громада» від БО Фонд Боярської громади за фінансової підтримки Глобального фонду для фондів громад, Global Fund for Community Foundations (GFCF).

image_pdfimage_print