На могилах ветеранів Анатолія Мотренка та Павла Жосана було встановлено прапори – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Проєкти,  Робота з ветеранами

На могилах ветеранів Анатолія Мотренка та Павла Жосана було встановлено прапори

5 травня 2021 року на могилах померлих ветеранів Анатолія Мотренка та Павла Жосана на Новому кладовищі в Боярці було встановлено державні прапори. Це відбулося в рамках проєкту «Вшануймо героя», що реалізується ветеранами Боярської ТГ спільно з Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення. На урочистому заході були присутні члени родин, ветерани, фахівці Києво-Святошинського ЦСПР.
Після встановлення прапорів на могилах, Анатолія Мотренка та Павла Жосана вшанували хвилиною мовчання, поклали квіти, згадали їх життєвий шлях.
Проєкт триває. На черзі – підготовчі роботи з встановлення прапорних щогл на могилі загиблих учасників Революції Гідності в селах Перевіз та Жорнівка, а також на могилі полеглого учасника бойових дій у Дзвінковому.
Проєкт «Вшануймо героя» було розпочато ще восени 2020 року, коли фахівці ЦСПР спільно з членами родин відвідали могили загиблих та померлих учасників АТО/ООС з нагоди До Дня захисника України.

image_pdfimage_print