Заходи з вшанування Героїв Небесної Сотні – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність

Заходи з вшанування Героїв Небесної Сотні

Спеціалісти Києво-Святошинського ЦСПР взяли активну участь у вшануванні подвигу учасників Революції Гідності в Боярській міській територіальній громаді. До Дня Героїв Небесної Сотні у Боярській громаді відбулося два знакових заходи, участь у яких взяли спеціалісти ЦСПР Надія Величко, Ольга Гоголь та Олеся Шніп. 

У Боярському краєзнавчому музеї біля пам’ятної стели розвісили символічні фігурки янголів. У дійстві взяли участь працівники музею та виконавчого комітету Боярської міської ради, працівники Києво-Святошинського ЦСПР, рідні Героїв Небесної Сотні Віталія Васільцова та Ігоря Бачинського та інші.

Присутні поклали квіти до пам’ятної дошки Ігорю Бачинському та відвідали виставку, присвячену подіям Революції Гідності та АТО.

У парку Перемоги біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та воїнам АТО відбувся мітинг.
На знак шани до подвигу полеглих учасників Революції Гідності учасники мітингу поклали квіти та поставили лампади до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та воїнам АТО.

image_pdfimage_print