Подзвони – і команда Мобільного Офісу Ветеран хабу приїде до тебе додому – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Партнери, співпраця,  Робота з ветеранами

Подзвони – і команда Мобільного Офісу Ветеран хабу приїде до тебе додому

13 травня 2021 року фахівці Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення зустрілися з членами команди Мобільного Офісу Ветеран хаб. Василь, Влад та Ілля розповіли про порядок діяльності Мобільного Офісу та про послуги, які тепер доступні для ветеранів з найвіддаленіших населених пунктів Київської області.
Бригада Мобільного Офісу складається з консультанта з пошуку роботи, психолога-ветерана та юриста. Ці спеціалісти завжди готові приїхати, щоб надати консультації та підтримати ветеранів. Консультант з пошуку роботи підкаже, як знайти справу до душі та допоможе з оформленням. З психологом можна поділитися наболілим, а юрист допоможе розібратися з оформленням землі, субсидіями, пільгами та іншими правовими питаннями.

Викликати Мобільний Офіс може будь-яка людина, яка була на війні. Це може бути ветеран, доброволець, медик. УБД при цьому не потрібне. Екіпаж приїде на авто протягом кількох днів після особистого дзвінка ветерана. Виїзди відбуваються з вівторка по суботу з 11.00 до 19.00. Офіс працює по всій Київській області. Зустрічі – з дотриманням правил безпеки: маски та дистанція. Послуги безкоштовні. За бажання зустріч може відбутися у приміщенні Києво-Святошинського ЦСПР (м.Боярка, вул. Хрещатик, 83).

Дзвонити за телефоном 067-348-28-68

Мобільний Офіс працює в рамках проєкту «Реінтеграція Українських Ветеранів», що реалізується спільно з IREX за підтримки Державного Департаменту США. Авто для проєкту у Київській області придбано за фінансової підтримки благодійної канадської організації «Help us Help».

image_pdfimage_print